Over ons

Ontdek ons verhaal

Wij zijn Grand café Jules

Grand café Jules is al jaren een begrip in Kerkrade. Wij bestaan al sinds 2005 en vanaf de eerste dag is bij ons alles mogelijk. Onze gasten staan bij ons centraal en wij willen er ten alle tijden voor zorgen dat jullie een heerlijke beleving hebben tijdens jullie bezoek.

Wij hebben een zeer groot aanbod van food & drinks. Zo is onze keuken georiënteerd op diverse smaken vanuit heel Europa. Daarnaast bieden wij ook een groot assortiment aan dranken. Door steeds opnieuw naar de trends en ontwikkelingen te kijken passen wij ons concept steeds aan, waardoor er altijd een frisse en trendy menukaart beschikbaar is.

Wil je gezellig een kopje koffie drinken met een lekker stukje gebak of een van de vele heerlijke lunchgerechten? Of wil je gezellig met je familie of met vrienden dineren? Niets is bij ons onmogelijk!

Naast de mogelijkheid om te eten of te drinken in de zaak of op terras is het bij ons ook mogelijk om een koffietafel te organiseren voor formele bijeenkomsten. Daarnaast bieden wij ook verschillende arrangementen aan voor feesten en partijen. Er is altijd ruimte om te praten over een gewenste indeling van deze bijeenkomsten.

Wij hebben een grote zaak met genoeg zitplaatsen. Daarnaast beschikken wij over een zeer groot terras waar vrijwel altijd een plekje kan worden gerealiseerd. Een groot gedeelte van dit terras is gelegen onder een ruime verwarmde wintertuin. Hierdoor is het ook in de koudere maanden lekker vertoeven.

Wij zijn een dynamisch team met veel jonge en ook veel ervaren krachten. Hierdoor kunnen wij een snelle en goede service verlenen voor elke gast. Daardoor kunnen ook gasten die minder veel tijd hebben bij ons terecht om alsnog heerlijk te kunnen lunchen of dineren.

045-535 38 11

© 2024 Grand café Jules - Website door Dwain.nl